(1 )
Genre: Education & Teaching | Reference | Children's eBooks | Foreign Languages
Language: Dutch
Print Length: 42
$0.00
Last checked: About 2 days ago

De wilde zwanen – De vilde svaner (Nederlands – Deens): Tweetalig kinderboek naar een sprookje van Hans Christian Andersen (Sefa prentenboeken in twee talen) (Dutch Edition)

Get for Free
Book is being tracked now!

Tweetalig kinderboek (Nederlands – Deens), met luisterboek
"De wilde zwanen" van Hans Christian Andersen, is niet voor niets een van de beroemdste sprookjes van de wereld. In een tijdeloze vorm, behandelt het de thema's van de menselijk drama's: angst, dapperheid, liefde, bedrog, afscheid en hereniging.
Deze editie is een prachtig geïllustreerd prentenboek waarin het sprookje van Andersen in een gevoelige en kindvriendelijke vorm wordt verteld. Het is vertaald in een veelheid aan talen en is verkrijgbaar in tweetalige versie in alle denkbare combinaties van deze talen.
♫ Luister naar het verhaal in beide talen, vorgelezen door moedertaalsprekers!
► NIEUW: Met kleurplaten! De afbeeldingen van het verhaal kunnen worden gedownload om te kleuren via een link in het boek.

Tosproget børnebog (nederlandsk – dansk), med lydbog
"De vilde svaner" af Hans Christian Andersen er et af de mest læste eventyr i verden. Det omhandler tidløse emner som udgør vores menneskelige dramaer: frygt, tapperhed, kærlighed, forræderi, adskillelse og genforening.
Den foreliggende udgave er en kærligt illustreret billedbog, der fortæller Andersens eventyr i en følsom og børnevenlig form. Den kan fås som tosproget udgave i alle tænkelige sprogkombinationer.
♫ Få historien læst op af native speakers!
► NYHED: Nu med billeder som du selv kan farvelægge! Med et link i bogen kan du downloade historiens billeder og selv farvelægge disse.

This service is totally free so please consider donating if you find it useful

You know developers are people who convert
a lot of coffee to some code,
so a cup of coffee would make our day!